Over Ons


Beyleaf is een gevestigde wereldwijde E-commerce retailer die zich specialiseert in luxe producten en daarvoor gebruik maakt van een netwerk van Europese, Zuid-Amerikaanse en Aziatische distributiecentra. De kernwaarden waarop ons bedrijf gebouwd is, zijn vertrouwen, maatschappelijke verantwoordelijkheid en continue verbetering.

Hier bij Beyleaf creëren we graag producten van hoge kwaliteit die een impact hebben op het leven van mensen.

We streven ernaar om iedere klant maximaal tevreden te stellen. Dit doen we door 7 dagen per week uitstekende klantenservice te bieden via de mail en de chat. Dankzij deze service worden we uitstekend beoordeeld door onze klanten. Mocht je onverhoopt toch ontevreden zijn over onze producten of service dan kun je uiteraard gerust contact met ons opnemen. We zoeken dan samen naar een passende oplossing! Dit komt tot uiting in zowel ons zorgvuldige inkoopproces als onze strenge kwaliteitscontroles.

De wens om onze klanten een uitstekende service te kunnen bieden komt van de top van ons leiderschap, en stroomt zo door naar ons midden-management, onze medewerkers, onze klantgerichte klantenservice en zelfs onze onafhankelijke partners. We zijn van mening dat als wij ons best niet doen om jou van dienst te zijn, ons bedrijf geen waarde heeft.

Oftewel, jij komt eerst. Altijd.

“Ik geniet ervan om in ons team te werken. Het is altijd leuk en gezellig!”

Ons team is heel belangrijk voor ons. Daarom maken we er een prioriteit van om een inspirerende, stimulerende en ondersteunende werkomgeving te bieden. Open communicatie en transparantie in al onze processen is een prioriteit. Bovendien besteden we aandacht aan het vieren en belonen van de prestaties van elk individueel teamlid.

En het werkt goed! Bij Beyleaf is er altijd iemand waarbij je terecht kan.

Als je verdere vragen hebt, kun je via info@beyleaf.nl contact met ons opnemen.

Wij betalen daarnaast voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending.

E-mail: info@beyleaf.nl

KvK-nummer: 78276551