FAQ


Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
De gemiddelde levertijd is 7-15 werkdagen naar Nederland. Leveringen naar België bedragen gemiddeld 15 tot 21 dagen. Onze producten worden rechtstreeks door onze leverancier bij jou thuis afgeleverd. Hierdoor kan Beyleaf enorm besparen op opslag- en transportkosten. Wat is het voordeel voor de klant? Een breed aanbod van smart innovations tegen een lagere prijs dan de concurrent en gratis verzending! 

Mijn bestelling is niet op tijd aangekomen, wat moet ik nu doen?!
In 99% van de gevallen worden bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt in het leveringsproces. Je kunt de status van je bestelling hier controleren 

Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op: info@beyleaf.nl

Mijn bestelling mist een item, wat moet ik doen?
Enkele producten worden vanuit verschillende leveranciers verstuurd. Is dit het geval bij jouw geplaatste bestelling? Dan ontvang je ook twee verschillende track&trace codes. Is de bestelling niet volledig aangekomen? Stuur ons gerust een mail op info@beyleaf.nl. Dan helpen wij je graag verder! 

Ik ben niet tevreden met mijn bestelling, kan ik deze terugsturen?
Ja, elke bestelling kan binnen 14 dagen geretourneerd worden. Houd er rekening mee dat het artikel in de originele staat en verpakking moet worden geretourneerd. Beschadigde retourzendingen worden niet aangenomen. Wil je meer informatie over het retourbeleid? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Ik wil een artikel retourneren, wat moet ik doen?
Ben je niet tevreden met je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat we moeten doen om je tevreden te stellen.

Neem contact met ons op voor verdere instructies over het retourneren.